Meditation

Der findes mange meditations teknikker at lære, for at vende sindet i et forsøg på at kontrollere de utallige myldrende tankestrømme.Meditation kan sammenlignes med det der sker, når man holder en stærk linse op mod solen og samler de spredte lysstråler i et enkelt brændpunkt. Jo finere man kan fokusere på dem og desto større kraft, fred og lykke kan opleves i sindet.

Udførelsen af forskellige meditationsteknikker kan også hjælpe til at give klarhed, mental styrke og koncentration. Ved et jævnligt supplement til yogastillingerne nås endnu bedre resultater. Rigtig mange mennesker mediterer hver dag uden lige at være klar over det. Normalt lever sindet i en adspredt og udadvendt tilstand i stærk tilknytning til sanseorganerne og sindets ønsker, tanker og følelser er oftets rettet mod sanseimpulser. For at genvinde sindets styrke gælder det om at forhindre tab gennem sanseorganerne – det sker ved meditation.

Mindfulness adskiller sig på flere punkter til medtitation men har mange gavnlige virkninger til fælles – bla. mere afspænding, afstressning og frihed fra depressioner.

Du er velkommen til at kontakte mig for personlig undervisning eller holdtræning